čtvrtek 29. listopadu 2007

It's over! Ca y est! A je to!

Před pár hodinami jsem zakončil své studium na Singapore Management University a teď už mě čeká jen "zasloužené" volno a cestování. V úterý to byla závěrečná písemná zkouška z Biological models, ve středu to samé z Management science a dnes tříhodinová písemka ze Strategy. Napsal jsem spoustu stránek nesmyslů, výsledky se dozvím až po návratu domů, kdy už zase málem ani nebudu vědět, že jsme něco psal, ale snad to vše dobře dopadne. Jelikož nám nájemní smlouva končí 9. prosince a já zítra odlétám a vracím se až 13. a to jen na jednu noc, musel jsem si zařídit další ubytování. Obrátil jsem se na prezidenta naší fiktivní poradenské společnosti Salientia, Elise Putru Sadliho, jestli se k němu můžu nastěhovat do kvartýru a on mou žádost ochotně přijal a zítra se má ráno autem stavit pro moje věci. Tak doufám, že to zvládne. Po návratu z výletu už mě bude čekat jen cesta přes hranice Malajsie, Indie, Pákistánu, Afghánistánu, Íránu, Iráku, Turecka, Bulharska, Srbska, Maďarska, Rakouska a konečně České republiky.



Jinak do Singapuru už zhruba před dvěma týdny dorazily Vánoce, samozřejmě v té nejkomerčnější a nejkýčovitější podobě. Pouliční výzdoba oslavující největší komerční svátek nevkusně graduje v okolí obchodních center, to znamená téměř všude. Je to pěkné na pohled, ale říkám si, že už je to trochu moc. Obří vánoční strom vypadá ve třiceti stupních z plného slunečního svitu tak tochu zvláštně, ale proč ne.


















































No a to už se pomalu blížím ke konci svého posledního řádného příspěvku psaného v Singapuru. Podrobné zprávy z cestování po území Thajska, Kambodži a kdoví kam mě ještě cesta zavede budu snad již psát z "tepla" domova. Moc děkuju všem za každou přečtenou větu, za každý poslaný hlas, za každý prohlédnutý obrázek a za každý komentář. Jestli jsem to ještě neříkal, tak už se kurva těším domů. Děkuji všem za podoporu a za dva týdny ahoj!



5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tak už kurva pojeď!
táta

Anonymní řekl(a)...

Kdo to je Elis Putru Sadi?
P.

Tomáš řekl(a)...

Spolužák z hodin předmětu strategy.

Anonymní řekl(a)...

Vsak uz se tez na Tebe tesime :) a hlavne na ty darky ;D
Tak cus, snad se uvidime pred tim nez odjedu ja!:)

Terezinha řekl(a)...

Ty jo, fakt super blog, v Singapuru jsem několikrát byla a zamilovala jsem si ho =) Tak jen tak dááál, pa Terez